Όργανα κατά παραγγελία

«Made by hand, played by heart»Κατασκευάζουμε μπουζούκια, λαούτα, τζουράδες, μπαγλαμάδες, μαντολίνα, κλασσικές κιθάρες και λαϊκές κιθάρες
 

Tα όργανα κατά παραγγελία κατασκευάζονται για να ανταποκρίνονται στις προσωπικές σας ανάγκες. Μπορείτε να διαλέξετε από ποικιλία ξύλων και σχεδίων. Ειδική προσοχή δίνεται στον ήχο και στο παίξιμο των οργάνων. Όλα τους φέρουν την εγγύηση και την υπογραφή μας. Η τιμή σχετίζεται με τον τύπο του ξύλου, την ποσότητα και την ποιότητα των διακοσμητικών και με τις ντούγιες στο σκάφος. Τα όργανα κατά παραγγελία είναι έτοιμα σε 4 με 6 μήνες. Φωτογραφίες και ενημερώσεις μπορούν να στέλνονται σε εσάς κατά τη διάρκεια κατασκευής του οργάνου σας.

Για όλες τις παραγγελίες, είναι απαραίτητη μια προκαταβολή 20% επί της συνολικής τιμής και το υπόλοιπο εξοφλείται κατά την ολοκλήρωση του οργάνου.


Χρησιμοποιούμε την καλύτερη ποιότητα παλαιωμένου ξύλου.
 

Για το καπάκι μπορείτε να διαλέξετε από τα ακόλουθα ξύλα:
 

a. Ευρωπαϊκό έλατο,
b. Αμερικάνικο έλατο (Sitca spruce)
c. Κέδρος


Για το Σκάφος μπορείτε να διαλέξετε από τα ακόλουθα ξύλα:
 

a. Καρυδιά στο φυσικό της χρώμα ή βαμμένη μαύρη
b. Κελεμπέκι στο φυσικό του χρώμα
c. Παλίσανδρος
d. Έβενος
e. Μουριά


Τα σκάφη έχουν 19, 30, 38 ή 60 ντούγιες


Τα χέρια είναι με κόντρα για παραπάνω αντοχή. Οι διαστάσεις του χεριού μπορούν να διαμορφωθούν σύμφωνα με τις ανάγκες σας, εντός ορισμένων τεχνικών περιορισμών.

Διακοσμητικά μπορούν να τοποθετηθούν στο καπάκι, στο σκάφος, στην ταστιέρα και στο καράουλο.Γίνεται να φτιαχτούν από άσπρο όστρακο, απομίμηση οστράκου, πράσινο όστρακο, ή από κάποιο συνδυασμό.

Τρύπα: μπορείτε να διαλέξετε από μια ποικιλία σχεδίων. Σημείωση: Σε πολλές περιπτώσεις, οι φιγούρες στο καπάκι δεν μπορούν συνδυαστούν με οποιαδήποτε τρύπα, αλλά ταιριάζουν με κάποια συγκεκριμένη.

Κάνουμε όλες τις μικρές και μεγάλες σε όλα τα προαναφερόμενα όργανα.

Από την έκδοση του “Queens Council on the Arts”